120 leerlingen bezoeken kerk

Gisteren hebben ongeveer 120 scholieren van basisschool de Avonturijn in Berg aan de Maas een bezoek gebracht aan de prachtige kerststal in de kerk van Berg aan de Maas. De kerststal met een mooie sterrenhemel is door een aantal vrijwilligers gemaakt. Ze hebben er veel tijd in gestoken en dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

De kinderen kregen in de kerk bij de stal een eigentijdse versie van het kerstverhaal te horen en deden enthousiast mee bij het beantwoorden van vragen en het aanwijzen van de figuren in de stal. Het bezoek is afgerond met een drankje en kerstkransjes in de eigen klas. De DOP van Berg aan de Maas heeft deze versnaperingen gesponsord en ons meegeholpen met de organisatie. Waarvoor dank!
Wij, DOP, de leerkrachten en de nieuwe directeur vonden het erg geslaagd en volgend jaar zijn we weer samen met de DOP van de partij!

De kerststal is tijdens de feestdagen geopend voor bezichtiging. Combineer het met een kerstwandeling. Dat is zeker de moeite waard.

Fijne feestdagen allemaal.