Welkom

We heten u hartelijk welkom bij het submenu van de RK Kerkencluster, die gaat over het wel en wee van de H. Martinusparochie. Op dit gedeelte van de website “de home-pagina” ziet u altijd de meest recente berichtgeving, allerlei weetjes, wat er speelt in de parochie. Verder zullen we u in de diverse onderdelen van het submenu voorzien van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot een toekomstgericht beleidsplan, berichten over de meest belangrijke kerkbestuursbesluiten en de bouwkundige situatie van ons monumentale kerkgebouw. Bij sommige onderdelen kunt u ook een reactie geven door in het tekstballonnetje te klikken.

Wilt u niet zoeken en er snel naar toe? Dan kunt u klikken op onderstaande linken.

Toekomstig beleidsplan

Besluiten van het Kerkbestuur