Voedselinzameling voor de Voedselbank.

De parochies van Stein, Berg aan de Maas en Urmond gebruiken de vastentijd om lang houdbare producten in te zamelen voor het uitdeelpunt van de voedselbank van Stein, want ook binnen de
gemeente Stein komt armoede voor! Dit is heel vaak verborgen armoede. Het streven is om wekelijks een gevarieerd pakket samen te stellen van ongeveer 20 producten, afgestemd op de grootte van het gezin.
Met Pasen zou het fijn zijn om de mensen hier bewust van te laten worden. Een tijd van bezinning, familie, samen zijn en DELEN!! Denk aan de mensen die geen volwaardig paasdiner op tafel kunnen zetten, en niet de mogelijkheid hebben om lekker uit eten te gaan!
Alle langdurige houdbare producten zijn welkom.
Wanneer en waar kunt u het brengen?
– Bij het parochiekantoor van Stein, De Halstraat 36 te Stein, t/m 8 april op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-11.00 uur.
– In de parochiekerk van Nieuwdorp t/m 9 april vóór of na de H. Mis op zaterdag van 19.15 uur.
– In de parochiekerk van Stein t/m 10 april vóór of na de H. Mis op zondagochtend van 11.00 uur, maar ook op woensdagavond van 18.00 -19.30 uur.
– In de parochiekerk van Berg aan de Maas t/m 9 april vóór of na de H. Mis op zaterdag van 18.00 uur of vrijdagavond van 18.30 uur.
– In de parochiekerk van Urmond t/m 10 april vóór of na de H. Mis op zondagochtend van 9.30 uur of op de dinsdagavond van 18.30- 19.30 uur.