NOVEENGEBED VOOR BISSCHOP HARRIE SMEETS

Onlangs werd bekend dat bisschop Harrie Smeets van Roermond ernstig ziek is.
Hij wordt behandeld voor een hersentumor. De bisschop verblijft momenteel op een logeerkamer in een verpleeghuis in Roermond. Van daaruit laat hij weten zeer dankbaar te zijn voor alle berichten medeleven die hij heeft ontvangen. Ook dankt hij iedereen die voor hem bidt. De bisschop vraagt hiermee door te gaan en in de gebeden ook alle andere zieken mee te nemen.
Tussen 18 juli en 12 september wordt negen weken lang elke zondagmiddag in de basiliek in Sittard een gebedsviering gehouden om te bidden voor de zieke bisschop Smeets en voor alle andere ernstig zieken. Meebidden kan via de livestream elke zondagmiddag om 17.00 uur. Belangstellenden zijn ook welkom in de basiliek aan de Oude Markt in Sittard, met in achtneming van de coronamaatregelen.