Kerstmis tijdens Covid-19

Enkele weken geleden hebben wij het hoogfeest van Kerstmis mogen vieren. Aan mij werd de vraag gesteld hoe gaan we dit feest vieren.
Vele vrijwilligers zijn in de weer geweest om er toch een plechtigheid van te maken. Hierbij spreek ik mijn oprechte dank uit aan al die vrijwilligers die weer meegewerkt hebben om ook het Kerstfeest 2020 weer mogelijk te maken. Mijn gedachten gaan uit naar de vrijwilligers, die de kerk en het koperwerk gepoetst hebben, maar ook de mensen die de kerststallen opgebouwd hebben, alsook de versiering in de Kapel (zie foto beneden), de kosters en lectoren, die een rol hadden tijdens de liturgische plechtigheden. Aan alle vrijwilligers, niemand uitgezonderd, van harte bedankt voor uw inzet !

Pastoor Schwillens

Een beeld van de mooie kerststal in de Kapel Maria in de Nood.