Koster St. Martinuskerk

Jarenlang hebben Jo en Bep Dobbelsteijn zich trouw ingezet als koster, het wassen van de altaar-benodigdheden en het dagelijkse onderhoud van onze St. Martinuskerk te Stein.
Jammer genoeg hebben ze enkele maanden geleden aan ons kenbaar gemaakt, dat ze per 1 januari 2021 hiermee gingen stoppen. We willen hen voor hun grote toewijding en inzet voor hetgeen zij bijna dagelijks voor onze kerk gedaan hebben van harte bedanken. Op een waardige wijze hebben wij van hen afscheid genomen, maar ze blijven toch enkele taken als vrijwilligers binnen onze parochie verrichten. Er is gezocht naar een nieuwe koster en die is inmiddels gevonden.
Frans en Annie Geilen zullen deze taak gaan overnemen. We wensen hen veel succes toe en hopen op een goede en prettige samenwerking. Het clusterbestuur