Ook in 2021 voorlopig extra H. Missen

Omdat het  nog steeds voorkomt, dat de maximum toelaatbare grens van 30 personen in de kerken overschreden wordt, is voor de parochianen ook in 2021 de mogelijkheid aanwezig om de H. Mis op meerdere tijdstippen mee te vieren. Voor de mensen uit Nieuwdorp en Stein wordt een extra H. Mis aangeboden op zondagmorgen om 9.30 uur in de St. Martinuskerk in Oud-Stein. Voor de mensen uit Berg en Urmond geldt hetzelfde: op zondagmorgen om 11.00 uur zal een extra H. Mis in de St. Martinuskerk van Urmond zijn.
De aanmeldingen voor deze extra H. Missen verlopen gewoon via de contactpersonen in de diverse dorpen,  zie onderstaande link:

Corona-maatregelen

Op deze manier kunnen we toch meer mensen in de gelegenheid kunnen stellen om naar de kerk te komen.