Bedevaart naar Lourdes

‘Gaat u mee?’ Dat wil ik u vragen. Enkele parochianen hebben al aangegeven dat ze mee willen gaan op Bedevaart naar Lourdes. Misschien heeft U ook wel interesse om met ons mee te gaan.
De bedevaart wordt gehouden van 8 – 13 mei 2022. We reizen samen met de Limburgse Bedevaart en het Huis voor de Pelgrim in Maastricht verzorgt onze reis. De mogelijkheid bestaat om met het vliegtuig te reizen, maar ook is een busreis mogelijk. Het vliegtuig vertrekt vanaf Maastricht Aachen Airport.
Wilt U meer informatie dan kunt U dat even laten weten aan pastoor J. P. Janssen, telefoon 4331200. Er is ook een brochure beschikbaar waarin alle informatie te vinden is.
Voor degenen die belangstelling hebben wordt een informatiebijeenkomst gehouden, als de omstandigheden dat toelaten. Laat daarom even weten als u belangstelling voor deze bedevaart hebt. Fijn als u mee wil gaan om samen Maria in de Grot van Lourdes te bezoeken.

J.P. Janssen, pr