Het parochiecluster Stein zamelt voedsel in voor ‘De Voedselbank Limburg-Zuid’

De parochies van Berg aan de Maas, Stein en Urmond gebruiken de vastentijd om lang houdbare producten in te zamelen voor de voedselbank, want ook binnen de gemeente Stein komt armoede voor! De ingezamelde producten gaan naar het uitdeelpunt van de voedselbank Limburg-Zuid, dat in het buurtcentrum van Nieuwdorp gevestigd is.

Met Pasen zou het fijn zijn om de mensen hier bewust van te laten worden. Een tijd van bezinning, familie, samen zijn en DELEN!! Denk aan de mensen die geen volwaardig paasdiner op tafel kunnen zetten, en niet de mogelijkheid hebben om lekker uit eten te gaan! Alle langdurige houdbare producten zijn welkom. De actie zal lopen t/m 5 april.

Wanneer en waar kunt u het brengen?

– In de parochiekerk van Berg aan de Maas t/m 4 april vóór of na de H. Mis op zaterdag van 18.00 uur of vrijdagavond van 18.30.
– In de parochiekerk van Nieuwdorp t/m 4 april vóór of na de H. Mis op zaterdagavond van 19.15 uur.
– In de parochiekerk van Stein t/m 5 april vóór of na de H. Mis op zondagochtend van 11.00 uur, maar ook op woensdagavond van 18.00 -19.30 uur.
– In de parochiekerk van Urmond t/m 5 april vóór of na de H. Mis op zondagochtend van 9.30 uur of op de dinsdagavond van 18.30- 19.30 uur.
– Bij het parochiekantoor van Stein, De Halstraat 36 te Stein, t/m 3 april op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-11.00 uur.

Afbeeldingsresultaat voor voedselbank stein