Kerstconcert the Strings in de kerk van Nieuwdorp

Op zondag 22 december a.s. organiseren the Strings al weer voor de 41e maal hun traditionele Kerstconcert in Stein. Hieraan zal medewerking worden verleend door:

• Vrouwenkoor VokaLadies uit Waldfeucht (D) o.l.v. Hilde Ubben
  • Andrea Poddighe (tenor)
  • Leoniek Hermans (mezzo-sopraan en klarinet)
  • Jan Tom Fernhout (cornet)
  • Mischa Hermans (gitaar)
  • Mandoline-Orkest “The Strings” en Mandoline-Ensemble “The Strings” o.l.v. Annemie Hermans
  • Anita Cremers (declamatie)

Locatie: kerk O.L.V. Hulp der Christenen, Pastoor van Heldenplein, Stein (Nieuwdorp)

Aanvang: 14.30u.

Entree: vrije gave

Er zal een internationaal kerst- en sfeerliederen programma worden gepresenteerd waarbij “The Strings” o.l.v. Annemie Hermans hun eigen werken spelen, maar ook de solisten Andrea Poddighe (tenor), Jan Tom Fernhout (cornet), Mischa Hermans (gitaar) en Leoniek Hermans (mezzosopraan en klarinet) begeleiden. Als gastkoor is het Vrouwenkoor VokaLadies uit Waldfeucht (D) o.l.v. Hilde Ubben te beluisteren. Vanaf de zomer 2014 wordt het koor geleid en begeleid door Hilde Ubben, oorspronkelijk afkomstig uit Stein; een dirigente, die altijd met vreugde en plezier nieuwe uitdagingen zet.

U kunt ook alvast de datum van ons Nieuwjaarsconcert noteren: zondag 5 januari 14.30u. in MFC de Grous, samen met het Steinder Mannenkoor en Société St. Martin, Fanfare van Stein.