Douwe Egbertspunten sparen voor de Voedselbank

Het is alweer enkele jaren geleden dat wij in onze samenwerkende parochies de bekende Douwe Egbertspunten inzamelden voor de Voedselbank. Inmiddels heeft U misschien weer een voorraadje bij elkaar gespaard, die U af wilt staan aan de Voedselbank. De Voedselbank krijgt voor iedere 1000 punten een pak koffie van 500 gram. Daarmee kunnen ze voor de Kerstdagen de pakketten voorzien van een extra pak koffie. Een prima doel dus!
We voeren deze actie vanaf 1 november tot en met 23 december 2019.
Wilt U mee doen en uw punten beschikbaar stellen, dan kunt U deze op de volgende adressen in de
brievenbus stoppen:
· Heisteeg 66, Stein – Nieuwdorp
· De Halstraat 36, Oud – Stein
· Eburonenstraat 14 Stein – Kerensheide.
· Kerkstraat 17 Berg aan de Maas
· St. Maartensstraat 1 Urmond.