Dank namens de Voedselbank

Onze samenwerkende parochies hebben in 2019 de bekende Douwe Egbertspunten ingezameld voor de Voedselbank. De Voedselbank krijgt voor iedere 1000 punten een pak koffie van 500 gram.
Dinsdag 21 januari jl. hebben we de resultaten van de DE – spaarpuntenactie naar het uitgiftepunt van de Voedselbank in Stein gebracht. Twee dozen en twee grote draagtassen konden wij overdragen, bijeengebracht door de parochianen van onze samenwerkende parochies: Stein – Nieuwdorp – Urmond – Berg aan de Maas.
Graag willen wij u de dank van de leiding van de Voedselbank overbrengen. Zij hebben nu de mogelijkheid deze punten in te leveren en er pakken koffie voor in de plaats te krijgen. Daarmee kunnen ze weer een aantal weken vooruit. Wanneer het aantal ingeleverde punten bekend is, worden we op de hoogte gebracht van het uiteindelijke resultaat. Dank voor uw medewerking aan onze actie.