Gespreksavond 2 – De reizen van Paulus

Bij de nabespreking van de gespreksavonden van het seizoen 2018- 2019 kwam naar voren dat de deelnemers graag in gesprek wilden over de geschiedenis van de Kerk na de Hemelvaart van Jezus: Hoe is het verder gegaan met de verbreiding van het geloof? Momenteel wordt weer een programma van zeven gespreksavonden aangeboden: “Met zevenmijlslaarzen door de kerkgeschiedenis.”

Afgelopen woensdag 23 oktober 2019 was het onderwerp: De Handelingen van de Apostelen. Voor een verslag van deze bijeenkomst klikt u op Verslag

Een van de serie van tien wandtapijten over de handelingen van de Apostelen, die in opdracht van Paus Sixtus geweven werden door de bekende kunstenaar/wever Pieter van Aelst

We vervolgen ons programma op: Woensdag 6 november 2019 met De reizen van Paulus.

De bijeenkomsten worden gehouden in het Buurtcentrum Nieuwdorp, Bergènkenstraat, Stein – Nieuwdorp. Aanvang 20.00 uur, einde uiterlijk 21.30 uur. De deelname is gratis.

Wij vragen U, – wanneer U deel wilt nemen aan de gesprekken – , zich aan te melden bij:

Pastoor R. Schwillens, tel. 4331328 e-mail: pastoorschwillens@gmail.com of:

pastoor J.P.Janssen, tel. 4331200 e-mail: janssen.janpieter@gmail.com of:

parochiekantoor, tel. 4331674 e-mail: h.martinusstein@kpnmail.nl.