Programma The Strings

Op 13 april aanstaande zal  het vierde Euregionale Festival voor Mandoline Orkesten weer in De Grous  gehouden worden. Er is een mooi en interessant programma tevoorschijn gekomen voor zowel het publiek als de deelnemers met als hoogtepunt het optreden van het Nationaal Mandoline-Orkest van Portugal! Naast het optreden van vier verschillende formaties, waaronder beide groepen van The Strings en zangsoliste Carla Maffioletti, is er een workshop over de vier stijlen in de Griekse mandolinemuziek en daarnaast natuurlijk ook weer het Tutti-Orkest waaraan behalve leden van de optredende formaties ook mandoline- en gitaarenthousiasten uit binnen- en buitenland kunnen deelnemen. Zowel spelers als luisteraars zijn van harte welkom! De workshops vinden plaats vanaf 13.30u. en het concert begint om 19.30u. De entree bestaat uit een vrije gave.  Voor de Nieuwsbrief kunt u op deze regel klikken.