Bedevaart naar Lourdes

Voor menigeen is het een lang gekoesterde wens om eens op bedevaart naar Lourdes te gaan. Soms komt het er niet van, omdat men geen reisgenoot heeft. Vanuit onze samenwerkende parochies is het mogelijk om samen een bedevaart naar Lourdes te maken in 2019. We reizen met het Huis voor de Pelgrim in Maastricht. Ook zieken zijn van harte uitgenodigd om mee op bedevaart te gaan. Er is de mogelijkheid de bedevaart met de bus, de nachtbus of het vliegtuig te maken. De vliegreizen vertrekken vanaf het vliegveld Maastricht Aachen Airport. De bedevaart-reizen staan gepland in mei, juni en september. Pastoor-deken Paul Bronneberg geeft leiding aan de bedevaart van 6 t/m 11 september; Pastoor J.P. Janssen zal deelnemen aan de bedevaart van 31 mei – 5 juni.
Voor CZ-verzekerden, die daarvoor in aanmerking komen, is een korting op de prijs van de reis mogelijk. Wanneer U belangstelling heeft en graag meer informatie wil, laat dan even iets weten aan:
Pastoor R. Schwillens, tel. 4331328; mevr. A. Cremers, tel. 4337105; pastoor Janssen, tel. 4331200