Huwelijkszondag 2019 in Steyl

Ja, ik wil   –   nog altijd !

Op 10 februari 2019 organiseert het “Initiatief Huwelijkszondag” in samenwerking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het Bisdom Roermond, opnieuw een dag speciaal voor alle RK gehuwden.Trouwen is mooi en heel bijzonder. Het is goed om het mooie van het kerkelijke huwelijk nader te belichten en de gehuwden in hun trouw te bemoedigen. Een sacrament om dankbaar voor te zijn.

Voor wie ?

Uitgenodigd zijn alle RK kerkelijk gehuwden, jong en oud, met en zonder kinderen. Welkom zijn ook gehuwden die een huwelijksjubileum vieren, gehuwden die God willen danken voor bescherming van hun huwelijk en zij die God kracht willen vragen voor hun verbondenheid in het huwelijk.

Programma

De zondag begint om 9.45 uur met een Heilige Mis. Er zullen lezingen verzorgd worden door Z.E. W.J. kardinaal Eijk en pastoor M.A.J. Otto. Er is tijd voor ontmoeting, een apart programma voor kinderen en tieners naar leeftijd en een viering met hernieuwing van de trouwbeloften. Voor een sfeervolle maaltijd, hapjes en drankjes wordt gezorgd. De dag eindigt rond 17.00 uur.

Waar ?

Klooster Missiezusters van de Heilige Geest, Kloosterstraat 8B, 5935 CB Steyl

Kosten, opgave en nadere informatie :

Echtparen met kinderen € 35,– , Echtparen zonder kinderen € 30,– Opgave: www.huwelijkengezin.nl of via m.rademaker@bisdom-roermond.nl.  Nadere informatie bij Pastoor M.A.J. Otto 046-4515595 of bij Dhr. en Mw. Starmans  077-3734370 of via huwelijkszondag@tele2.nl. Als u op deze  Link  klikt ziet u de flyer.

Opgave vóór 25 januari 2019