Najaarsconcert door The Strings en Gemengd Koor Neerbeek

Op zaterdag 9 september organiseren The Strings een afwisselend najaarsconcert in MFC de Grous te Stein. 
Voor Mandoline-Ensemble The Strings geldt het concert als generale repetitie voor deelname aan het Internationaal Concours voor mandoline-orkesten te Jülich-Koslar (D) op 16 september. 
Speciale gast tijdens het najaarsconcert is het Gemengd Koor Neerbeek. Dit is een gezellig koor waar mensen plezier in het zingen hebben en de saamhorigheid groot is. Het koor staat sinds jaar en dag bekend om de steeds vernieuwende muziekkeuze en het veelzijdig repertoire, dat bestaat uit moderne en populaire werken zoals musicalsongs, prachtige Limburgse liedjes en Afrikaanse traditionals. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van dirigent George Bakx worden de muziekstukken ingestudeerd. Pianiste Annemie Sluijsmans-Meens tilt met haar pianobegeleiding het koor naar een hoger niveau. 
Het concert begint om 20 u. en de entree bestaat uit een vrije gave.